Algemene voorwaarden

Aanmelding trainingen

Na aanmelding voor een training ontvangt u een bevestiging van deelname en factuur. Uw deelname is definitief als u het bedrag heeft overgemaakt op IBAN NL08ASNB 0708048250 t.n.v. A.D.M. Graumans

Mocht er een wachtlijst zijn voor de trainingsdag, dan wordt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht. Ruim twee weken voor aanvang van de trainingsdag ontvangt u per mail verdere informatie. U kunt te allen tijde contact opnemen.

 

Annuleringsvoorwaarden trainingen

Wilt u uw aanmelding voor een training annuleren dan kan dat kosteloos tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de training. U ontvangt het gehele bedrag terug. Annuleert u tussen de 6 en 2 weken dan bent u 50% van het bedrag verschuldigd. Annuleert u binnen de termijn van 2 weken, dan bent u het gehele bedrag verschuldigd. 

Vervanging door iemand anders is in overleg altijd mogelijk.

 

Factuur en annulering coaching en begeleiding 

Na coaching en begeleiding ontvangt uw werkgever of u als zelfstandige of privé-persoon factuur voor verrichte diensten.

Tot 24 uur voor aanvang van de afspraak voor coaching en begeleiding kunt u zich kosteloos afmelden en wordt in overleg met u een nieuwe afspraak gepland. Meld u zich binnen 24 uur af, dan wordt de coaching in rekening gebracht.