Systemische verkenning

Donderdag 23 mei 2019

21 mei in de Sint Janskathedraal

Om 9.00 in de ochtend in Café Hart van Brabant aan de parade, schuin tegenover de Sint Jan, begeleid ik de bijeenkomst systemische verkenningen. We zijn met een groep van 6 personen. De eerste verkenning is een individueel bezoek aan de kathedraal. De tweede verkenning is in een tweetal, zowel buiten als binnen de kathedraal. Tussen de verkenningen door treffen we elkaar in het Café.

Bezinning

De systemische verkenning is een diepgaande verkenning van de ruimte van de kathedraal.  Een moment van persoonlijke bezinning vanuit verschillende perspectieven en vragen.

Reactie deelnemers

" Voorbij de woorden...."

"Inclusiviteit: in en om het midden bewegen, en alles wat zicht-en voelbaar wordt, hoort erbij voor mij, niets is `storend' ... en sta dan oog in oog met het midden..."

"Ik ervaar de uitnodiging om op diepst mogelijke laag vanuit vertrouwen waar mijn verlangen naar uitgaat, mij te laten leiden. Met dank in mijn hart ga ik naar buiten."

Interesse?

Meerdere mensen hebben interesse getoond deel te nemen aan deze verkenning. Dit jaar zijn de geplande bijeenkomsten volgeboekt en is er een wachtrij. Als je interesse hebt deel te nemen, stuur mij dan een mail, dan plaats ik je op de interesse-lijst en houd je op de hoogte voor een volgende verkenning.

Je kunt ook een systemische verkenning in de kathedraal met een eigen groep aanvragen. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn in tijd en datum.

Met vriendelijke groeten, Adriënne Graumans