Basis

"Ik heb de trainingen ervaren als een uitnodiging om voorbij mijn eigen hoek te kijken. mijn andere  kwaliteiten te leren kennen, mijzelf en anderen in alle verscheidenheid en kwetsbaarheid waar te nemen." Anna Verberne @ 2017, lichaamstherapeut.

Lees verder 

 

En toen kwam de dag dat de vrees om besloten te blijven in een knop pijnlijker was dan het waagstuk om te bloeien.

 

Basistraining systemisch werken met de reis van de held

Deze basistraining is voor ieder een verkenningstocht in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Je wordt stap voor stap meegenomen in het cyclisch leermodel van de reis van de held en verkent waar in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, uitdagingen en belemmeringen liggen. De basisstructuur van de reis van de held geeft diepgaand inzicht in hoe de mens uitgedaagd wordt zijn talenten te ontwikkelen; inzicht in interne en externe motivaties; inzicht in het omgaan met successen en teleurstellingen; inzicht in egocentrisme en het dienen van een hoger doel. Als je het cyclisch leermodel gaat ervaren, zul je meteen patronen bij jezelf en bij anderen herkennen. Patronen en dynamieken die versterkend werken in effectiviteit, plezier en inspiratie én patronen die tegenwerken, waardoor je vitaliteit afneemt. In de training wordt gefaciliteerd dat ieder met zijn eigen vraag werkt in wat er nodig is om een volgende stap te zetten.

 

Voor wie

Voor professionals, coaches, docenten, leidinggevenden, die willen investeren in persoonlijke, professionele en wederkerige ontwikkeling. Als je liever individueel werkt en niet in een groep, kan dat in een systemische coaching.

 

Werkwijze

Persoonsgericht; Ervaringsleren en Systemisch werken. Naar gelang wat nodig is in het trainingsproces worden systemische oefeningen afgewisseld met dialoog, uitleg en beschouwing, aandacht en stilte.

 

Programma

De eerste dag verken je jouw eigen reis van de held met behulp van oefeningen in grondhouding en structuuropstellingen. Tijdens de tweede dag  staat het ervaren en herkennen van verschillende drempels centraal. Je gaat met behulp van ervaringsgerichte oefeningen en opstellingen verkennen wat jij nodig hebt voorbij zo’n drempel te komen.

 

Duur en Tarieven

De training is 2 dagen en kan naar behoefte aangepast worden. Voor het tarief per dagdeel, neem contact op met A3N Training & Coaching.

 

Open inschrijving

Jaarlijks verzorgt A3N meerdere open inschrijvingen voor de trainingen systemisch werken met de reis van de held. De trainingen vinden plaats in het prachtige Kloosterhotel Zin. Zie hiervoor de agenda.

 

Belangstelling

Heb je belangstelling voor deze trainingen, neem contact op met Adriënne Graumans.