Initiatief

" Ik heb de Leerplaats Systemisch Begeleiden in 2015 opgericht. Ik kreeg behoefte aan een plek waar vakkundig en vrij gewerkt wordt aan het integreren van de systemische benadering met andere visies en concepten in het begeleiden van mensen. Een plek om veel te oefenen, te testen en wederzijds te leren."

Adriënne Graumans © 2015

Samen vinden we op basis van gemeenschappelijkheden en we groeien op basis van verschillen.

Virginia Satir

Herberg

De Leerplaats is als een herberg, waar gastvrijheid centraal staat. Waar gebouwd wordt op een fundament van vakmanschap en verwondering. Waar het schuurt en verruimt bij een goed glas wijn. Een plaats, waar je elkaar ontmoet, deelt en verrijkt en je weg vervolgt.

Trainers en begeleiders

De trainingen van de leerplaats worden ontworpen en begeleid door ervaren trainers en begeleiders. Zij hebben ervaring en kennis in het begeleiden van mensen in relatie tot leven en werk. De leerplaats is voor hen een plek om de systemische benadering te verdiepen en te integreren met hun eigen manier van werken.

Deelnemers

Deelnemers van de Leerplaats hebben gemeenschappelijk dat men nieuwsgierig is naar verschillende perspectieven en kennisgebieden in relatie tot mens en werk. Men staat open voor zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. 

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig en wil je weten of het deelnemen aan de trainingen iets voor jou is, neem dan contact met me op.